Stagemogelijkheden

Studeer je nog en zoek je een stagebedrijf? ERAC biedt jaarlijks een aantal studenten de mogelijkheid hun (afstudeer)scriptie te schrijven en tegelijkertijd werkervaring op te doen onder goede begeleiding. Onze stages zijn geschikt voor WO Master-studenten.

Bovendien zijn we een ECABO-gecertificeerd opleidingsbedrijf voor MBO-stages op ons secretariaat.

Wist je al hoeveel toegevoegde waarde een stage heeft in je persoonlijke ontwikkeling?

Doe ervaring op in de praktijk!

  • Je leert jezelf goed kennen. Je komt niet alleen te weten waar jouw kwaliteiten liggen, maar ook in welke punten jij jezelf nog kunt ontwikkelen. Doe met deze kennis je voordeel!
  • Een stage is de uitgelezen mogelijkheid om te ontdekken welke functie, branche of bedrijf voldoet aan jou verwachtingen.
  • Een uitdagende stage bij een interessant bedrijf is een prima aanvulling op je CV.
  • Doordat je in de praktijk werkt in teamverband met verschillende collega’s en persoonlijkheden, leer jij je op een professionele manier op te stellen.

ERAC biedt jou de mogelijkheid om jouw talent in de praktijk te bewijzen!

Stage of afstudeeropdrachten

ERAC investeert graag in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Een stage of afstudeeropdracht speelt hierbij een belangrijke rol. We werken dan ook al jaren samen met studenten van verschillende universiteiten en hogescholen. Maak gebruik van deze mogelijkheid!

Wij bieden uiteenlopende meewerk- en afstudeerstages voor bachelors en masters. In geval van een afstudeerstage werk je de helft van de tijd aan je afstudeeropdracht en de andere helft werk je aan projecten binnen ERAC. Daarbij wordt uiteraard een passende stagevergoeding toegekend.

Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiair Marketingcommunicatie & Informatievoorziening.

Solliciteren?

Een open sollicitatie naar de stage van jouw voorkeur is bij ERAC altijd welkom. Geef in je motivatie duidelijk aan welke activiteiten je interesseren of op welk onderwerp je zou willen afstuderen. We zullen dan bekijken of we voldoende aanknopingspunten kunnen vinden als het gaat om ERAC, jouw profiel en je interessegebied.

Is je interesse gewekt? Dan horen wij graag van je!

Je sollicitatie kun je richten aan mevrouw Dana van Dorland, personeelsfunctionaris, bereikbaar via e-mail danavandorland@erac.nl of via telefoon nummer 073 - 7000 340.