Stage of afstudeeropdracht

Ben jij een ambitieuze stagiair(e) die een meeloop of afstudeerstage zoekt.  Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

ERAC investeert graag in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Een stage of afstudeeropdracht speelt hierbij een belangrijke rol. We werken dan ook al jaren samen met studenten van verschillende universiteiten en hogescholen. Maak gebruik van deze mogelijkheid!

Wij bieden uiteenlopende meewerk- en afstudeerstages voor bachelors en masters. Daarbij wordt uiteraard een passende stagevergoeding toegekend.

Je bent…

  • Niet een standaard student, maar we zoeken de beste student uit de klas die het verschil maakt.
  • Belangrijk is dat je impact wilt creëren door klanten te ondersteunen bij de realisatie van hun ambities.

Je krijgt …

  • De mogelijkheid om tijdens een afstudeerstage de helft van de tijd aan je afstudeeropdracht te werken en de andere helft werk je aan projecten binnen ERAC
  • De kans om te leren de (complexe) regelgeving te vertalen naar praktische adviezen voor de klant
  • De mogelijkheid om bijvoorbeeld mee te werken aan grens overschrijdende samenwerking, energie transities, innovatie projecten.
  • Je werkt samen met overheden, provincies, maar ondersteunt ook klanten in het bedrijfsleven.

Jouw toekomstige projecten

Wil jij aan de slag met projecten die impact maken?

Bekijk ons track-record op projecten.

En wie zijn wij dan?

ERAC is al ruim 25 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We zijn kickstarters en fixers van belangrijke maatschappelijke en economische ontwikkeling. Idealisten én realisten die samen het verschil willen maken. We bouwen graag een (h)echte band op met onze opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig samen. Benieuwd hoe we impact maken? Neem een kijkje op ons Instagram-Account.

‘Na je afstuderen doorstromen in het traineeship’

We bieden starters op de arbeidsmarkt een traineeship aan. Het doel van dit programma is om jou in (ongeveer) twee jaar tijd op te leiden tot medior adviseur en daarmee beginnend projectleider.

Centraal in het traineeprogramma staat het ‘werken in projecten’. Dat begint in de eerste maand en loopt de gehele periode door. Starters werken in verschillende projecten en in verschillende teams. Hiermee doe je snel ervaring op en leer je alle facetten van het brede werkveld van ERAC kennen. Een ander belangrijk onderdeel van het traineeship is het training- en opleidingenprogramma waarin je inhoudelijke kennis opdoet over relevante onderwerpen en (advies)vaardigheden. Naast deze basisopleidingen is er nog ruimte voor opleidingen die aansluiten bij de individuele behoefte. Begeleiding van trainees vindt plaats door feedbackgesprekken met projectleiders en voortgangsgesprekken met een mentor.

Gaan met die baan

Geef in je motivatie duidelijk aan welke activiteiten je interesseren of op welk onderwerp je zou willen afstuderen.

Wil je eerst meer weten? Dan kun je bij Dana terecht:

Dana van Dorland
HR-adviseur
E werken@erac.nl

Als stagiair bij ERAC krijgt je de kans om kennis te maken met de praktijk. Je wordt onderdeel van verschillende projectteams die je laten zien hoe een adviseur te werk gaat. Je zult niet alleen meekijken, maar ook ondersteunend werk verrichten en daadwerkelijk meeschrijven aan projecten. Doordat het werk als adviseur voor ERAC heel divers is, kom je in aanraking met veel verschillende onderwerpen: energie, Europa, circulaire economie, etc.  Dit zorgt ervoor dat je stage heel afwisselend en leerzaam zal zijn. Daarnaast zal je niet alleen maar op kantoor werken, maar ook vaker mee op pad gaan. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat een adviseur doet wanneer hij/zij afspraken buiten de deur heeft.

Dionne Klaessen (oud-stagiair)

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze vacature?

Laat gerust van je horen.

Contact