Sr Adviseur Financiering Cleantech Innovaties

Ben jij een ambitieuze adviseur die met technische kennis cleantech-bedrijven helpt om hun innovatie gefinancierd te krijgen? Dan ben jij de aanpakker die wij zoeken.

Dit maakt je werk zo uitdagend

  • Veel ondernemers hebben grote moeite om financiering van hun innovatie rond te krijgen. En daar kom jij om de hoek kijken. Vanuit een publiek-private samenwerking bied jij de oplossing: een goed doordachte financieringsstrategie. Complexe technologieën? Die maak jij je helemaal eigen. Daarnaast vertaal je de ideeën en ambities van een bedrijf naar een concreet uitvoerbaar projectplan. Samen met je team ga je aan de slag met de door jou gekozen strategie. Jij kent alle heuvels en kansen van het (publieke) financieringslandschap. Verder ben je met jouw kennis van de markt een fijne sparringspartner voor directie en het MT.

Jij hebt …

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding in de richting van technische bedrijfskunde
  • Affiniteit met cleantech-initiatieven, CO2-reductie en renewables
  • Ervaring met het opstellen, onderbouwen en ontwikkelen van business cases
  • 5-10 jaar werkervaring

Je krijgt …

  • De mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken op het gebied van cleantech innovaties en financiering
  • Alle kansen om je verder te ontwikkelen via onze eigen ERAC-Academy
  • Een fijne plek in ons team van adviesprofessionals
  • Moderne arbeidsvoorwaarden

En wie zijn wij dan?

ERAC is al ruim 25 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We zijn kickstarters en fixers van belangrijke maatschappelijke en economische ontwikkeling. Idealisten én realisten die samen het verschil willen maken. We bouwen graag een (h)echte band op met onze opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig samen. Benieuwd hoe we impact maken? Neem een kijkje op ons Instagram-Account.

Dit had jouw project kunnen zijn:

Cleantech-innovator Bio Energy Netherlands (BEN) gaat groene waterstof produceren voor afvalhout voor de chemie en mobiliteit. Hiervoor bouwen zij een first-of-a-kind houtvergassingsinstallatie op het haventerrein van Amsterdam. Deze installatie wordt gerealiseerd dankzij een unieke combinatie van publieke en private financiering. De totale investering bedraagt ruim 12 miljoen euro. Onze adviseurs hebben de integrale financiering van deze installatie vormgegeven en BEN begeleid in het aanvragen van het publieke financieringsgedeelte.

Benieuwd naar andere inspirerende projecten? Bekijk hier

Gaan met die baan

Denk jij dat je de Senior Adviseur Innovation bent die écht het verschil kan maken? Dan leren we je graag kennen. Laat je van je beste kant zien en stuur je cv en motivatie naar HR-adviseur Dana van Dorland. Wil je eerst meer weten over deze functie? Ook daarvoor kun je bij Dana terecht:

Dana van Dorland
HR-adviseur
E werken@erac.nl

“Bedrijven, kennisinstellingen en overheden hebben elkaar nodig om de uitdagingen van morgen om te zetten naar oplossingen met impact.”

Jasper Munier, Manager ERAC Innovation (Je misschien wel toekomstige collega)

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze vacature?

Laat gerust van je horen.

Contact