Junior administratie

Ben jij die administratieve kracht die gedreven is in zijn werk, het altijd goed wil doen, betrokken is en daarnaast gewoon ook nog eens gezellig bent? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met alle administratieve werkzaamheden die gerelateerd zijn aan de financiële-, payroll-, projecten- én HR-administratie. Een echte allround administratieve kracht.

Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn het verwerken van personeelsgegevens in het dossier en bij diverse instanties, het inboeken van inkoopfacturen, de controle van de uren en teamaanvragen, het voorbereiden van contracten en overeenkomsten. Een hele diverse job!

Met de handen uit de mouwen en jouw nauwkeurigheid, ga jij binnen ERAC het verschil maken.

Jij hebt …

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding Bedrijfsadministratie
  • Nauwkeurige werkhouding
  • Hands-on mentaliteit
  • Aantal jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening
  • Kennis van AFAS is een pré

Je krijgt …

  • Een fijne werkplek bij hét bepalende adviesbureau van Nederland, aan de rand van een prachtig natuurgebied (lees: lunchen en uitwaaien)
  • Een warm ontvangst binnen de ERAC Engine (een intern team van 10 collega’s)
  • Alle kansen om je verder te ontwikkelen via onze eigen ERAC Academy
  • En moderne arbeidsvoorwaarden

En wie zijn wij dan?

ERAC is al ruim 25 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We zijn kickstarters en fixers van belangrijke maatschappelijke en economische ontwikkeling. Idealisten én realisten die samen het verschil willen maken. We bouwen graag een (h)echte band op met onze opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig samen. Benieuwd hoe we impact maken? Neem een kijkje op ons Instagram-Account.

Ben jij een ERAC-er?

ERAC’ers willen sporen nalaten in de tijd. Tastbare resultaten met impact op de regio. Bij ERAC zijn we stuk voor stuk goed in wat we doen en waarderen we dat in elkaar. We werken hard, maar altijd aandacht voor de mens erachter.

Gaan met die baan

Denk jij dat je de medewerker administratie bent die écht het verschil kan maken? Dan leren we je graag kennen. Laat je van je beste kant zien en stuur je cv en motivatie naar HR-adviseur Dana van Dorland. Wil je eerst meer weten over deze functie? Ook daarvoor kun je bij Dana terecht:

Dana van Dorland
HR-adviseur
E werken@erac.nl

Als administratief medewerker ben ik flexibel, collegiaal en doortastend. Met deze eigenschappen waarborg ik een zorgvuldige projectadministratie bij ERAC.

Thecla Verdonschot (financiële administratie), misschien jouw toekomstige collega!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze vacature?

Laat gerust van je horen.

Contact