Financieel adviseur

Stroop je mouwen maar alvast op voor deze droombaan!

Dit maakt je werk zo uitdagend

Jij houdt je bezig met regionale ontwikkeling in Europese context. Veel regionale projecten komen in aanmerking voor Europese subsidie. Tijdens het aanvraagproces geef jij advies over de spelregels, met name financieel en juridisch. Vervolgens beoordeel je ook de uitvoering van de projecten. Dat doe je door controlebezoeken uit te voeren op locatie en je bevindingen te registreren in een verslag. Verder voer je ook financiële voortgangsrapportages en eindrapportages uit. Zo word jij ingezet voor de gehele programma- en projectcyclus: van de opzet tot de aanvraag, controle, afrekening en verantwoording.

Jij hebt …

  • Ervaring in het uitvoeren van audits en controlebezoeken van subsidieprojecten
  • Een grote mate van zelfstandigheid
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding (bij voorkeur een financiële en/of juridische studie)
  • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring
  • Hart voor de regio Zuid-Nederland

Je krijgt …

  • De mogelijkheid om te werken aan projecten op het gebied van innovatie, duurzaamheid, human capital en Europa
  • Alle kansen om je verder te ontwikkelen via onze eigen ERAC Academy
  • Een fijne plek in ons team adviesprofessionals en moderne arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij dan wel niet?

ERAC is al ruim 25 jaar hét bepalende adviesbureau van Nederland. We zijn kickstarters en fixers van belangrijke maatschappelijke en economische ontwikkeling. Idealisten én realisten die samen het verschil willen maken. We bouwen graag een (h)echte band op met onze opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig samen. Benieuwd hoe we impact maken? Neem een kijkje op ons Instagram-account.

Dit had jouw project kunnen zijn

 

Albert Einstein heeft ooit beredeneerd dat zwaartekrachtgolven bestaan. Pas een aantal jaar geleden is dat echt bewezen. De Einstein Telescope gaat deze golven meten en onderzoekers hebben Zuid-Limburg aangewezen als mogelijke bouwlocatie. Voordat die telescoop er komt, wordt er eerst een testopstelling gebouwd. De ET Pathfinder is een laboratorium om de technieken voor de telescoop te testen en te ontwikkelen. ERAC schreef hier een begrijpelijke subsidieaanvraag voor.

Gaan met die baan

Denk je dat jij de Financieel Adviseur bent die écht het verschil kan maken? Dan leren we je graag kennen. Laat je van je beste kant zien en stuur je cv en motivatie naar:

Dana van Dorland
HR-adviseur
E werken@erac.nl
T 073 – 700 03 40
M 06 51 562 796

Nog vragen?

Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie? Johan Janssen geeft graag antwoord op al je vragen. Je kunt hem bellen op 06 27 82 57 87.

“Het omzetten van vooruitstrevende plannen in concreet uitvoerbare projecten, daarin zit voor mij de kern.”

Johan Janssen, Senior Adviseur Programmamanager ERAC

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze vacature?

Laat gerust van je horen.

Contact