Controller (24 uur)

Ben jij een controller met een ‘oncontroleerbare’ drive voor je vak? Regel je alles tot in de puntjes en krijg je energie van werken in een team? Dan willen wij graag een kop koffie met je drinken.

Wat ga je doen?

Kort samengevat: als ERAC-controller heb je een mooie baan met veel uitdagingen. Je gaat aan de slag in een team van tien collega’s (de ERAC Engine). Je bent eindverantwoordelijk voor de planning en controle van het financiële beleid.

Daarnaast neem je initiatief als directieadviseur en verzorg je financiële analyses met betrekking tot investeringen, omzetontwikkeling en realisatie. Als financieel expert ondersteun en adviseer je de directie en het management bij het besturen van de organisatie. Verder maak jij ons bedrijf efficiënter, leuker en beter door nieuwe fiscale regelingen, procedures en mogelijke besparingen te spotten.

Herkenbaar?

  • Je bent analytisch zo sterk als Sarina Wiegman.
  • Je neemt graag de leiding.
  • Je communiceert kraakhelder.
  • Je laat je niet uit het veld slaan door stress.

Check!

▢ Een afgeronde wo-opleiding (RA- of RC-titel)
▢ 10 jaar werkervaring
▢ Kennis van AFAS

Je krijgt …

  • een uitdagende baan bij hét bepalende adviesbureau van Nederland
  • de kans om je verder te ontwikkelen via onze eigen ERAC Academy (wekelijkse kick-off, inspiratiesessies en workshops)
  • een fijne werkplek bij een prachtig natuurgebied (lees: lunchen en uitwaaien)

En wie zijn wij dan?

ERAC adviseert en begeleidt overheden, kennisinstellingen en bedrijven bij het realiseren van hun economische en maatschappelijke doelen. De energietransitie versnellen, de economie versterken en daarmee de maatschappij verbeteren: dat is ons doel. Door het scheppen van de juiste (rand)voorwaarden, het vinden van de juiste projectpartners en het aanboren van de juiste bronnen. Bij ERAC zijn we stuk voor stuk goed in wat we doen en dat waarderen we aan elkaar. Benieuwd hoe we het verschil maken? Bekijk dan hier ons werk.

Controller, ben je er klaar voor?

Dan dagen we je uit om naast je persoonlijke motivatie wat meer te vertellen over je visie op controlling en jouw plan van aanpak voor de optimalisatie van fiscale lastendruk. We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet.

Dana van Dorland
HR-Adviseur bij ERAC
werken@erac.nl
073 – 700 03 40