Vijf kennismeetings energietransitie (NRC Live)


De Energieagenda, Nederlandse financials die de schouders onder duurzaamheid zetten en natuurlijk het klimaatakkoord; het lijkt alsof we de goede kant op gaan met de energietransitie.

Het klimaatakkoord in Parijs, de nationale klimaattop in Rotterdam, de transitiecoalitie en de EnergieAgenda zijn positieve voorbodes voor een omwenteling van ons huidige energiesysteem. Het is nu hoog tijd om te versnellen. Hebben de plannen die nu op tafel liggen genoeg ambitie? Welke partijen zijn aan zet? In een serie van vijf avonden brengt NRC Live de energiewereld vanaf 21 februari bij elkaar om het debat over de energietransitie aan te jagen en te stimuleren. Grote energiebedrijven, politiek, wetenschappers, investeerders en hele nieuwe spelers in de energiemarkt praten over de belangrijke keuzes, belemmeringen en kansen op alle fronten van de energietransitie.

Praat vanaf 21 februari t/m juni elke derde dinsdag van de maand mee over uiteenlopende onderwerpen en de belangrijkste trends rondom de energietransitie tijdens NRC Live.

Voor meer informatie, klik hier.