Meet & Greet onze adviseurs tijdens de European Week of Regions and Cities


Van 8 tot en met 11 oktober 2018 vindt in Brussel de European Week of Regions and Cities plaats, ook wel bekend als de Open Days. Ook dit jaar vindt tijdens deze Open Days de ERAC Meet & Greet plaats en wel op dinsdag 9 oktober. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. Om 12.15 uur zal Europarlementariër Matthijs van Miltenburg het programma openen.

Dit jaar staat onze Meet & Greet in het teken van ‘Europese Euro’s in Nederland’. Samen met meerdere provincies ontwikkelde ERAC hiervoor een monitoringssysteem. Wij presenteren de aanpak en de aansprekende uitkomst met miljarden euro’s en duizenden projecten. Enkele gebruikers van onze database, waaronder Reinier Zweers - provincie Gelderland en Jean-Christophe Spapens - provincie Zuid-Holland, reageren vanuit hun praktijk.

Wilt u ook weten wat er in uw gemeente gebeurt met Europees geld? Of welke projecten er in een bepaalde topsector in uitvoering zijn? Meet & Greet tijdens een heerlijke lunch met onze adviseurs op dinsdag 9 oktober 2018 (12.00-15.00 uur).

Locatie: Neth-ER, Aarlenstraat 22 (aan Place du Luxembourg), 1050 Brussel, België

Aanmelden is kosteloos en wordt op prijs gesteld via info@erac.nl.

Graag tot ziens op 9 oktober!