Ontmoet ons tijdens de European Week of Regions and Cities

gepubliceerd

Van 9 tot en met 12 oktober 2017 vindt in Brussel de European Week of Regions and Cities plaats, ook wel bekend als de Open Days. Ook dit jaar zal er tijdens deze Open Days de ERAC Meet & Greet plaatsvinden en wel op dinsdag 10 oktober. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. Om 12.30 uur zal Europarlementariër Matthijs van Miltenburg het programma openen. Hierna neemt Prof. dr. Max Louwerse, hoogleraar Cognitive Psychologie en Artificiële Intelligentie aan het Tilburg Center for Cognition and Communication van de University of Tilburg ons mee met een inspirerende lezing. In het werkveld van ERAC is Prof. Louwerse actief bij projecten waar data science, ICT, Smart Industry gecombineerd wordt met de menselijke factor. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het DAFLAB, een onderzoekscentrum waarbij via virtual en mixed reality toepassingen, levensechte situaties nagebootst kunnen worden ten behoeve van onderwijs en training. Maar ook is Prof. Louwerse actief in het nieuwe programma VIBE (Virtual Humans In the Brabant Economy), waarbij in samenwerking met IT bedrijven en innovatieve zorginstellingen, virtual reality toepassingen worden gebruikt om zorgpersoneel in hoog-risico omgevingen te trainen zonder dat deze fysiek een situatie hoeven na te bootsen. Kortom, een inspirerende lezing over sociale en technologische innovatie die u niet mag missen!

Geniet van een heerlijke lunch én inspirerende sprekers! Meet & Greet onze adviseurs op dinsdag 10 oktober 2017 (12.00-15.00 uur).
Locatie: Neth-ER
Aarlenstraat 22
1050 BRUSSEL
BELGIË

Aanmelden is kosteloos en wordt op prijs gesteld via info@erac.nl

Graag tot ziens op 10 oktober!