Deze vier sessies verhogen de slagingskans van uw PAW-aanvraag

gepubliceerd

Heeft uw gemeente de motivatie en capaciteit om een PAW-aanpak (Programma Aardgasvrije Wijken) op te stellen én uit te voeren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen paniek, ERAC organiseert samen met andere partijen vier sessies die u de kennis en handvatten geven om zelfstandig een PAW-aanvraag te schrijven.

ERAC, Bureaus Squarewise, Bureau Buhrs en Infinitus werken op een unieke manier samen. Tijdens vier leerzame sessies vergroten wij uw kennis op het gebied van wijkaanpakken, burgerparticipatie en technologische en financiële oplossingen.

Netwerken & verduurzamen

Tijdens deze sessies trekt u samen op met zes tot tien deelnemers namens andere gemeenten. Door ervaringen uit te wisselen, bouwt u al lerend aan een netwerk. Samen ondersteunen we de totstandkoming van hoogwaardige en innovatieve proeftuinen en versnellen we de energietransitie!

Meld u snel aan

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mailen naar info@squarewise.com Vermeld daarbij uw naam, functie en de gemeente waarin u werkzaam bent. Wees er snel bij, want vol is vol.


Attachments

Brochure sprintsessies aardgasvrije wijken

Uitnodiging sprintsessies aardgasvrije wijken