Actueel

Oproep voor projectvoorstellen – GIST

gepubliceerd

Bent u actief in de proces- en maakindustrie waarbij continue innovatie en hoge mate van specialisatie centraal staan? Ziet u het verduurzamen van producten en productieprocessen als onderscheidende factor voor toekomstgerichte groei? Heeft u hiervoor onvoldoende eigen kennis in huis, voorziet u hoge opstartkosten en bestaat er onzekerheid ten aanzien van verduurzamende investeringen? Wellicht kan het GIST-programma u een stap verder brengen!

Duurzaamheid Mobiliteit

'Een kleine stap resulteert vanzelf in een groots en vruchtbaar resultaat'

gepubliceerd

Van oestermes tot autosleutels, in de rubriek ‘De Mens ERAC(hter)’ stellen we onze teamleden voor aan de hand van een aantal persoonlijke items. In deze editie legt Willem Jaspers (Senior adviseur) zijn spullen op tafel.


Bedrijven ‘een ladder bieden’ bij beginnende innovatie

gepubliceerd

Stel: uw bedrijf in de proces- en maakindustrie heeft een briljante innovatie bedacht. Maar u komt erachter dat het erg lastig is om deze op de markt te brengen. Geert Kooistra is namens ERAC betrokken bij GIST, een programma dat bedrijven helpt om hun innovatie van de grond te krijgen.

Innovatie

Zó zorg je voor een stevige fundering van een regiodeal

gepubliceerd

De regiodeal is een uitstekend middel dat helaas het grote risico loopt om niet juist te worden ingezet. ERAC-directeur Huub Smulders laat aan de hand van een casus zien hoe belangrijk het is om evidence-based te werken.


'Het zijn de medewerkers die impact maken op onze klanten'

gepubliceerd

Van hardloopschoenen tot HR-handboek, in de rubriek ‘De Mens ERAC(hter)’ stellen we onze teamleden voor aan de hand van een aantal persoonlijke items. In deze editie legt Dana van Dorland (HR-adviseur) haar spullen op tafel.


ERAC en Technopolis Group slaan de handen ineen

gepubliceerd

In aanloop naar de nieuwe Europese programmaperiode 2021-2027 slaan ERAC en Technopolis Group de handen ineen om strategische gebiedsanalyse, regionale innovatiestrategie en Europese programma-ontwikkeling integraal aan te pakken.


 Agenda

Bekijk meer