Actueel

Hoeveel Europees subsidiegeld strijkt neer in Nederland?

gepubliceerd

Hoeveel Europees subsidiegeld strijkt neer in Nederland? En waar komt dat dan terecht? Vragen waarop eindelijk een antwoord te geven is met behulp van een geavanceerde database.


Odysseyhack – grootste blockchain ter wereld!

gepubliceerd

Dit weekend waren onze adviseurs Jelmer Sturm & Martijn van Dam op de Odyssey Hackathon in Groningen. Dit is de grootste blockchain- en AI-hackathon ter wereld.


‘Plezier en groei staan altijd voorop’

gepubliceerd

Van vakliteratuur tot festivalkaartje, in de rubriek ‘De Mens ERAC(hter)’ stellen we onze teamleden voor aan de hand van een aantal persoonlijke items. In deze editie legt William van den Bungelaar (Manager Advies) zijn spullen op tafel.


Iedereen kan binnenlopen in de makers zone

gepubliceerd

Een brug van hennepvezels en gezonde woningen in de Groote Wielen. Ontsproten aan innovatielab SPARK. In een nieuwe makerszone in Boschveld wordt de volgende stap gezet.


Europese financieringskansen

gepubliceerd

Om beter inzicht te krijgen in de Europese geldstromen naar de provincie Utrecht, deed ERAC onderzoek.


20 maart 2019: Rode stip leidt tot het nodige onbegrip

gepubliceerd

Woensdag 20 maart is ongeveer de helft van alle stemgerechtigden in Nederland naar de stembus geweest. Naast de Waterschappen is er ook gestemd voor de Provinciale Staten. Voor sommigen wellicht een onverwachte verkiezingsuitslag. Het gaat hoe dan ook consequenties hebben. Voor het werkveld van ERAC zijn de domeinen energie, economie en Europa primair van belang.


 Agenda

Bekijk meer