Actueel

‘Als adviseur moet je nooit voor verrassingen komen te staan’

gepubliceerd

Van waterstofautootje tot paracetamol, in de rubriek ‘De Mens ERAC(hter)’ stellen we onze teamleden voor aan de hand van een aantal persoonlijke items. In deze editie legt Jasper Munier (Manager ERAC Innovation) zijn spullen op tafel.


5 miljoen euro voor stedelijke innovatie ontvangen?

gepubliceerd

Van quickwins tot uitgebreid advies: tijdens de Impact Sessions leggen onze experts alles uit wat u moet weten over een succesvolle subsidieaanvraag. Er zijn nog plekken vrij, dus meld u aan!


‘Als consultant begin je altijd met een leeg vel’

gepubliceerd

Van festivalboekje tot salsaschoenen, in de rubriek ‘De Mens ERAC(hter)’ stellen we onze teamleden voor aan de hand van een aantal persoonlijke items. In deze editie legt Yolanda Mout (senior adviseur) haar spullen op tafel.


Kom lunchen tijdens de European week of regions and cities

gepubliceerd

Een overheerlijke lunch en inspirerende sprekers: tijdens de European Week of Regions and Cities zijn wij aanwezig in Brussel voor een Meet & Greet. Schuif aan tussen 12.00 en 15.00 uur!


Oproep voor projectvoorstellen – GIST

gepubliceerd

Bent u actief in de proces- en maakindustrie waarbij continue innovatie en hoge mate van specialisatie centraal staan? Ziet u het verduurzamen van producten en productieprocessen als onderscheidende factor voor toekomstgerichte groei? Heeft u hiervoor onvoldoende eigen kennis in huis, voorziet u hoge opstartkosten en bestaat er onzekerheid ten aanzien van verduurzamende investeringen? Wellicht kan het GIST-programma u een stap verder brengen!

Duurzaamheid Mobiliteit

'Een kleine stap resulteert vanzelf in een groots en vruchtbaar resultaat'

gepubliceerd

Van oestermes tot autosleutels, in de rubriek ‘De Mens ERAC(hter)’ stellen we onze teamleden voor aan de hand van een aantal persoonlijke items. In deze editie legt Willem Jaspers (Senior adviseur) zijn spullen op tafel.


 Agenda

Bekijk meer